Side Mare Resort

All inclusive faciliteiten

Wat heerlijk als je een verblijf hebt geboekt in een All Inclusive hotel. Vrijwel alles is inclusief in de prijs. Je hoeft je niet meer druk te maken waar je gaat eten vanmiddag of waar je lekker wilt dineren ’s avonds. Wil je naar de hamam? Dat kan gewoon! Je hoeft er niet meer over na te denken. Dat neemt bij de meeste mensen al een hoop zorgen weg. Je kunt hier genieten van allerlei activiteiten en zwembaden.

Eten doe je in het Pamfilya restaurant. Dit is het buffetrestaurant van het resort. Hier ontbijt je tussen 07.00 en 10.00 uur. Mensen die laat willen ontbijten mogen ook nog plaatsnemen tussen 10.00 en 11.00 uur. Lunchen gebeurt hier tussen 12.30 en 14.00 uur en dineren van 19.00 tot 21.00 uur. Er is voldoende plaats, want buiten op het terras zijn er 350 zitplaatsen, maar binnen ook nog eens 350 zitplaatsen.

Daarnaast heeft het Side Mare resort ook nog een à la carte restaurant waar je terecht kan voor lekkere internationale gerechten. Bovendien heeft het resort nog drie bars waar je ook naartoe kunt om te snacken of iets te drinken.

Houd rekening met het seizoen. In de winter zal de strandbar namelijk niet open zijn. Vraag altijd even bij aankomst van het hotel in welke bars je terecht kunt.

Tussen de lunch en het avondeten kun je altijd nog koffie en thee met en cakeje of andere lekkernijen eten. Er is een speciale koffiebar die tussen 15.00 en 17.00 uur geopend is voor koffie en thee en in de zomer ook voor ijs.

Side Mare Resort doet veel voor de kinderen. Er is een speciaal animatieteam. Zij spreken meerdere talen en Nederlands is daar er zeker één van. De Nederlandstalige kidsclub is van kinderen van 3 tot 11 jaar en je hebt ook nog een teensclub voor kinderen in de leeftijd van 12 tot en met 15 jaar. De hele dag worden er sport en spelactiviteiten georganiseerd. Dit kunnen theatershows zijn, maar ook sportcompetities in het water of juist livemuziek. Er is voor elke leeftijd wel iets te doen. En ’s avonds kun je dansen in de disco. Bovendien kun je op het strand, tegen betaling, deelnemen aan diverse watersporten. Erg leuk om een keer te doen!

Het Side Mare Resort biedt zwemmogelijkheden aan. Het hotel heeft twee zwembaden. Een zwembad heeft wel vijf glijbanen! En er is ook nog een golfslagbad Speciaal voor kleine kinderen is er een apart bad met ook nog glijbanen. Ze zijn niet de hele dag open, maar vraag dit bij de receptie of kijk op het bordje die bij de zwembaden hangt.

Het strand is maar op 400 meter lopen, maar het resort biedt luxe een shuttle service aan, waarmee je van het hotel naar het strand wordt gebracht en gehaald. Bij het zwembad en aan het strand kun je gebruik maken van de ligbedden, parasols en een handdoekenservice.

Wil jij tijdens je vakantie naar de sauna? Dan hoef je de deur niet uit! Bij het Side Mare Resort hebben ze een eigen spa en wellnesscentrum. Ze hebben een eigen sauna, waar je echt moet wezen als je optimaal wilt ontspannen. Daarnaast mag je gebruik maken van het Turkse bad. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een schoonheidsbehandeling te ondergaan, gecombineerd met een heerlijke massage. Deze twee opties zijn wel tegen betaling. Maar genieten zal je zeker!

Eén ding is zeker: Bij Side Mare Resort zal je genieten! Het resort biedt je de gelegenheid om te ontspannen in het spa en wellnesscentrum, te zonnen op de ligbedden rondom het zwembad of op het strand. Daarnaast zijn er activiteiten voor jong en oud. Voornamelijk voor kinderen is er veel te doen en wordt daar rekening mee gehouden. En ondertussen mag je zoveel eten als je wilt! Perfecter kan toch bijna niet?

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Corendon
v.a. € 389 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen