Side Mare Resort

Boeken

Een vakantie in Turkije zie je vast wel zitten: heerlijk weer, lekker eten en een erg gastvrije bevolking. Lekker genieten op het strand zal je vakantie wel helemaal afmaken. Lang hoef je niet te zoeken, want Side Mare Resort heeft een eigen privé strand waar je de hele dag gebruik mag maken van ligbedden en parasols. Daarnaast kun je heerlijk eten in het hotel en is het personeel erg vriendelijk. Waarom nog verder zoeken als dit hotel alles heeft wat je nodig hebt?

Boek nu snel een vakantie naar Turkije en verblijf in het Side Mare resort! Houd wel rekening met je vertrekdatum. Bedenk van tevoren wanneer je wilt gaan, dit ook in ver band met drukte en bezetting in het hotel. En denk na met hoeveel mensen je wilt gaan, want dat is wel belangrijk voor de beschikbaarheid van de hotelkamers. Zit jouw vertrekdatum en beschikbaarheid ertussen? Boek dan via deze pagina. Belangrijk om rekening mee te houden is ook het weer. Dit verschilt ook weer in het laag, hoog of naseizoen. Vanaf mei is het echt al lekker warm, dus kunnen de vakantie zeker goed beginnen. De temperaturen zijn zeker tot in oktober nog zeer aangenaam. Hieronder leggen wij uit hoe de temperaturen zijn in Kumköy in de verschillende seizoenen.

Het laagseizoen is eigenlijk het begin van de vakantieperiode. Deze periode loopt van april tot halverwege juni. Het voordeel van deze periode is dat de prijzen lager liggen en de temperatuur al redelijk aangenaam is. De temperaturen lopen rond deze periode al snel boven de 20 graden uit, maar het zeewater is nog relatief koel.
In het hoogseizoen is het erg druk. Het hoogseizoen loopt van half juli tot half augustus. In deze maand vindt de schoolvakantie plaats en gaan de meeste mensen op vakantie. Bovendien stijgen de temperaturen flink en loopt het zo tegen de 33 graden in Kumköy. Het zeewater ligt zeker in augustus rond de 27 graden, wat als zeer aangenaam wordt ervaren.
Na het hoogseizoen begint het midden seizoen. Half augustus begint dit en dit gaat door tot het einde van september. Het weer is nog erg aangenaam, want de zon schijnt nog steeds en in de hoog zomermaanden is het zeewater flink opgewarmd.

Het naseizoen begint in oktober. De grote menigte is al op vakantie geweest, dus voornamelijk mensen zonder kinderen gaan dan op vakantie of boeken juist nog een reisje in de herfstvakantie. De drukte is grotendeels voorbij, maar de temperaturen liggen nog hoog met gemiddeld 27 graden. Pas in november daalt de temperatuur richting begin 20 graden.

In de wintermaanden kun je prima naar Turkije gaan, maar houd er rekening mee dat je voor een echte zon en strandvakantie niet helemaal in de juiste periode gaat. Helaas is het zo dat de winter in Turkije bekend staat om veel regenval. Dus mocht je willen gaan, houd rekening dat het er veel kan regenen en dat je wellicht je paraplu mee moet nemen. Ook is het zo dat in de winter wat minder faciliteiten in het Side Mare Resort open zijn. Zwembaden zijn dicht en ook bars op het strand en zwembad zijn in deze periode niet beschikbaar. Dit geldt ook voor de watersporten die je normaliter zou kunnen doen aan zee.

Geef op de vergelijkingspagina aan wanneer je wilt gaan, hoe lang en met welk gezelschap en zie wat voor jou de beste prijs is! Bekijk je voordeel snel en boek je reis naar Side Mare Resort in Kumköy!

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Corendon
v.a. € 389 (incl. vlucht en transfer)
Tjingo
v.a. € 324 (incl. vlucht en transfer)
Booking.com
v.a. € 360 (incl. vlucht en transfer)