Side Mare Resort

De reis

Als je naar Kumköy of naar Side op vakantie gaat, dan vlieg je in principe naar het internationale vliegveld van Antalya. Vanuit Nederland zijn er meerdere vliegvelden beschikbaar die je daar naartoe vliegen. Zo kun je vanuit Schiphol of Eindhoven naar Antalya vliegen. Maar in de zomermaanden komen daar de vliegvelden van Maastricht en Groningen nog bij. De duur van de vlucht bedraagt ongeveer 3 uur en 45 minuten. Vliegen doe je met onder andere Tui, Corendon en Transavia. Maar er zijn er meer die deze kant opvliegen. Alleen deze maatschappijen bieden vaak ook een totaalpakket aan, waarbij er naast een vliegticket nog een transfer + verblijf bij zit.

Het vliegveld van Antalya ligt op ongeveer 60 kilometer van het Side Mare Resort. Dus je doet er ongeveer een uur over om daar te komen.
Vanaf 14.00 uur kun je je inchecken bij het Side Mare Resort. Als je kamer nog niet klaar is, kun je rustig met een drankje even wachten in de lobby. Kijk alvast even rond wat het hotel allemaal te bieden heeft. Ook kun je ondertussen alvast informatie inwinnen over de faciliteiten van het hotel en wat er in de omgeving zoal te doen is. Op de dag van je vertrek dien je je voor 12.00 uur weer uit te checken. Je kunt nog wel gebruik maken van de faciliteiten van het hotel totdat het moment dat je echt weg gaat.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Corendon
v.a. € 389 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen