Side Mare Resort

Eten & Drinken

Het Side Mare Resort heeft één buffetrestaurant, Pamfilya genaamd. In dit restaurant eet je in principe je ontbijt, lunch en avondeten. De tijden hiervan zijn als volgt: Ontbijten doe je in Pamfilya tussen 07.00 uur en 10.00 uur. De langslapers kunnen hier nog een uur langer terecht, tot 11.00 uur. Lunchen gebeurt in dit restaurant tussen 12.30 en 14.00 uur. Je kunt er avondeten tussen 19.00 en 21.00 uur.

Dit zit dus allemaal in je All Inclusive pakket. Maar het hotel heeft ook een à la carte restaurant. Hier kun je eten op eigen kosten. Dit restaurant heet Aspendos. Reserveer wel een plekje als je hier wilt eten. Allerlei internationale gerechten zijn hier te vinden. Naast de twee restaurants heeft het hotel ook nog drie tentjes waar je wat kunt eten, een soort snackbars.

Olympos Koffiebar

Hier kun je terecht voor een kopje thee, koffie met een plakje cake of andere typisch Turkse zoetigheden. Geopend tussen 15.00 en 17.00 uur.

Perge Snackbar

Voor een lichte snack of lunch kun je hier terecht tussen 12.00 en 15.00 uur.

Apollo strandbar

Het hotel heeft een privéstrand met een eigen strandbar. Tussen 10.00 en 18.00 uur kun je hier lunchen, maar nog lekkerder in de zomer is dat je hier ijs kunt halen. Tussen 16.00 en 17.00 uur wordt hier ook koffie en thee met een cakeje geserveerd.

Naast eetgelegenheden heeft het Side Mare Resort ook nog een aantal bars waar je wat kunt drinken:

Lobby Bar

Deze bar is 24 uur per dag geopend en kun je relaxed en onderuitgezakt nippen van je drankje.

Pool bar

Bij het zwembad is er gelegenheid voor een drankje in de poolbar. Speel hier rustig een spelletje of luister naar de muziek.

Amphi Bar

De amphi bar is de bar die bij het amfitheater hoort. Terwijl het animatieteam een cabaret of dansshow opvoert, kun je hier genieten van een drankje.

Planet Disco bar

Terwijl de dj de fijnste muziekjes draait, sta jij op de dansvloer met een drankje in je hand! Hier kun je op sommige dagen van de week terecht tot 03.00 uur!

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Corendon
v.a. € 389 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen