Side Mare Resort

Tips

Ga slapen in een dubbele familiekamer waar een scheidingswand tussen zit. Dit is ideaal. Ook kamers met een stapelbed is leuk voor de kinderen.
Bij het zwembad kun je heerlijke fruitcocktails halen. Zeker een keer proberen!

Wat je echt eens in het restaurant van het hotel moet proberen, zijn de Turkse pannenkoeken. Deze zijn erg lekker! Neem er gelijk een cocktail van 2 euro bij! Yum!
Bezoek Side zeker als je hier verblijft. Dit is de moeite waard. Een mooie antieke stad op zo’n korte afstand van het hotel!
Boek met de kinderen samen een tocht op de piratenboot. Dit is erg leuk, want als je mazzel hebt zie je dolfijnen zwemmen in de zee!
Doe een watersport op het strand, ga bijvoorbeeld waterskiën of mee op zo’n bananenboot!

Ga echt een keer naar een avondvoorstelling in het amfitheater van het hotel. Er zijn ook vaak gastoptredens waarbij je prachtige dansen of acrobatiek te zien krijgt.
Het spa en wellnesscentrum is niet superuitgebreid in het hotel, maar wel heel erg goed! De hamam en de massages zijn erg uitgebreid, dus als je boekt, kun je er ook volop van genieten!
Ga op woensdag naar de markt in Manavgat, leuk om een keer geweest te zijn.

Als je een verblijf in dit hotel boekt, maak dan gebruik van de handdoekenservice. Zo duur is het niet en je hoeft zelf niet je koffer vol te proppen met handdoeken! Dit is erg handig en ze worden ook nog voor je gewassen ook! Ideaal.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Corendon
v.a. € 389 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen